Voluntari - Sports Festival

Fii Super Voluntar!

trăiește experiența dincolo de joc

Care e profilul pe care îl căutăm?

Al tău, al voluntarului dornic să facă parte dintr-o echipă, al celui care vrea să afle cum se organizează lucrurile în culisele unui festival, al pasionatului de sport care vrea să fie alături de idolii săi.


Ce câștigi făcând voluntariat?
Prieteni și camarazi pe care știi că te poți baza oricând, un obiectiv pentru care munciți împreună, motive mișto de amuzament, mândria de a purta același echipament și cele mai autentice poze de shareuit pe Instagram. Vei vedea că experiența festivalului este una care contează, că presiunea evenimentului seamănă cu o doză concentrată de viață, în care trebuie să iei decizii imediat, să fii omul potrivit la locul potrivit, să accepți că unele lucruri ți se potrivesc mai bine ca altele și că te descurci mult mai bine decât credeai, în aproape orice situație.

 image

DE CE SĂ FACI PARTE DIN ECHIPĂ?

• pentru ocazia de a contribui la organizarea celui mai mare festival de sport din România;
• pentru experiență în evenimente mari și complexe;
• pentru că activitatea în festival poate fi considerată stagiu de practică și experiență în muncă
• pentru că vei fi în contact cu oameni interesanți și vei învăța lucruri noi;
• pentru că știm că știi și tu multe și ești gata să-i înveți pe alții;
• pentru distracție și prieteni noi.
Credem că la sfârșitul experienței de voluntar trebuie să primești mai mult decât o diplomă și, împreună cu partenerii noștri, pregătim câteva beneficii care să te ajute în viața de zi cu zi, în plan personal și profesional. După Sports Festival, vei avea acces la câteva workshopuri dedicate, cu tematică diferită.

Îți amintești cum a fost in 2019 la Sports Festival?

#goosebumps

``Mulţumim Clujului pentru căldura cu care ne-a primit ca de atâtea alte ori. Vă mulţumim. Sper să jucăm în continuare aici, de ce nu şi un turneu? A fost o seară minunată. M-am simţit extraordinar şi pot să spun că nu am râs atâta în toată cariera mea cât am râs aici, într-o seară. E un nou început.``, a spus Simona Halep în 2019 după meciul din festival.