urban
PLAYFIELD

19-20 sept 2020 /
platou Cluj Arena - BTarena

Sport has the power to give you a free mindset, a strong body and a cool community. The world is your Urban Playfield. Let’s celebrate your passion!


Ii știi pe ai tăi. Îi recunoști dintr-o mie, după echipamente, după disciplină și pasiunea din priviri, nu doar după vorbe. Le-ai studiat mișcările, ai concurat împotriva lor și indiferent cine a câștigat, ați devenit prieteni. Sunteți o echipă, deși practicați sport prin definiție individual. Performanța altuia te bucură, chiar dacă încă nu v-ați cunoscut, te motivează și îți dă un nou record de atins.

Lumea toată e locul tău de joacă. Ne întâlnim la urban PLAYFIELD! Bucură-te de sport!

For those about to jump, run, ride, climb, roar, pump, WE SALUTE YOU!

Let's play!

PROGRAM

SUPER ENDURO SHOW | cu acces public

SUPER ENDURO SHOW aduce in inima orașului unul din cele mai extreme sporturi! Circuitul moto va fi creat astfel încât să ofere spectacol publicului și să provoace motocicliștii să facă față unui traseu sălbatic, dar urban. Traseul va fi străbătut de 20 dintre cei mai pricepuți bikeri, parte din comunitatea Sports Festival, care vor concura pentru titlul de Cel mai bun BIKER URBAN ENDURO.

Evenimentul este accesibil publicului spectator în mod gratuit, însă este necesară înregistrarea online, în limita locurilor disponibile. Completează formularul și rezervă-ți locul să vezi un super show moto în inima orașului.

PROGRAM

  • sâmbătă, 20.30 – Night show EXTREME ENDURO
  • duminică, 14.30 – Day show EXTREME ENDURO

FULLY BOOKEDREGULAMENT

MOVIE NIGHTS | cu acces public

DARREN CAHILL MASTERCLASS | sâmbătă, ora 19.30-20.30 

Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Despre toate astea aflăm dintr-un inspirațional Masterclass cu Darren Cahill.

gen: masterclass, producție 2019, Darren Cahill & Sports Festival 

Q&A: la finalul filmului cu Cosmin Hodor, staff Simona Halep

 

FĂGĂRAȘ RIDGE | duminică, ora 19.30-20.30

Cu dor de ducă și de cutreierat munții, am ales Creasta Făgărașului pentru o expediție în echipă: 4 colegi, 6 zile de trekking și 100 de km străbătuți pe cea mai spectaculoasă creastă a României. Așa că, pentru cei pasionați de activități outdoor, expediția noastră s-a concretizat într-un documentar care prezintă pe indelete provocările fizice și mentale ale unei expediții pe munte, indiferent de pregătirea pe care o ai.

gen: documentar, producție 2020, Vlad Sterescu & Sports Festival

Q&A la finalul filmului cu echipa participanță în expediție Vlad Sterescu, Petru Grigoraș, Tiberiu Pop

 

ACCES

Evenimentul este accesibil publicului în mod gratuit, însă este necesară înregistrarea online, în limita celor 100 de locuri disponibile. Se vor respecta regulile de distanțare socială, dezinfectarea suprafețelor comune și purtarea măștii de câtre spectatori.

Completează formularul și asigură-ți locul la urban MOVIE NIGHTS.

FULLY BOOKEDREGULAMENT

WIN a SKYDIVE | concurs pt public

Skydive  | GET out of your urban comfort zone!

Imaginează-ți că ești purtat de nori la 3000 de m înălțime, că te simți mai viu ca niciodată, liber și greu, cu inima în cădere liberă pentru cele mai lungi 40 de secunde din viața ta. Și după cădere, urmează ZBORUL, plutirea care îți aduce timp să simți cerul, să te gâdile soarele și să-ți umplii plămânii cu aer de Supermen. Ai lumea la picioare și orizontul tău nu mai are limite. Ești pregătit să faci primul pas, saltul în gol? Fă-ți curaj să ZBORI! Fă-ți curaj să trăiești!

După tot ce a însemnat anul acesta, credem că există în comunitatea noastră o persoană care are mare nevoie de acest feeling. Poate ești chiar tu. Participă la concursul desfășurat pe pagina noastră de facebook și poți câștiga un zbor in tandem oferit de noi, cu Skydive Transilvania.

Zborul va avea loc în weekendul 19-20 septembrie. Câștigătorul va fi desemnat random, miercuri, 16 septembrie.

HAI! Fă-ți curaj să ZBORI! Fă-ți curaj să trăiești!

Participă pe facebookRegulament concurs

CROSS TRAINING CHALLENGE | community only

CROSS TRAINING CHALLENGE

Cu disciplină zilnică și mici obiective de bază, se construiesc spartanii. Testul de anduranță pentru tine se dă zilnic.

Tu lucrezi de fapt la o versiune mai bună a ta, îmbunătățind lucruri de bază ca mobilitate, agilitate, forță, anduranță, core stability, coordonare, echilibru. Mental și fizic, in fiecare zi lucrezi să devii mai bun.

În 19-20 septembrie, patru comunități se întâlnesc în stradă. Regula jocului e simplă: vă întâlniți să vă provocați reciproc să ridicați ștacheta. Sunteți acolo comunități diferite, dar totuși parte din aceeași mare familie.

În sportul care ți-a schimbat viața, nu ai concurenți, ai doar oameni care te provoacă să devii și mai bun!

Better you. Bigger community. Ne vedem în stradă!

Fără spectatoriAccesibil doar sportivilor legitimați la cluburile partenere

parteneri

comunitate sportivă