INITIERE, DEMONSTRATII SI COMPETITIE

Descopera tenisul de masa la SPORTS FESTIVAL!

Tenisul de masa este unul din cele mai populare sporturi din lume ca numar de jucatori. Sportul necesita reflexe rapide iar jucatorii pasionati il joaca la viteza mare si cu efecte imprimate mingii, astfel incat adversarulului sa ii fie dificil sa returneze mingea. Recordul mondial in tenisul de masa este de 2 ore si 12 minute jucate pentru a obtine un singur punct (romanul Paneth Farkas si polonezul A. Ehrhich).

Palatul Copiilor Cluj-Napoca pregateste antrenamente, demonstratii si competitii la festival. Competitia este deschisa tuturor iubitorilor de tenis de masa indiferent de varsta. Fiecare participant trebuie sa vina cu echipament sportiv si palete proprii. Regulamentul de joc va respecta regulile jocului de simplu specifice tenisului de masa.

 

JOI, 13 iunie:
14:00-18:00 – program de initiere pentru incepatori, jocuri distractive pentru atragerea si verificarea indemanarii langa si la masa de joc, meciuri amicale pentru cei avansati.

VINERI, 14 iunie:
14:00-18:00 – program de initiere pentru incepatori, jocuri distractive pentru atragerea si verificarea indemanarii langa si la masa de joc, meciuri amicale pentru cei avansati.

SAMBATA, 15 iunie:
10:00 – 12:00 – se va efectua un joc demonstrativ cu sportivi legitimati, componenti ai echipei de seniori CS Politehnica Cluj.
10:00 -14.00 Competitie individuala de tenis de masa
12:00 – 14:00 – se vor efectua antrenamente pentru copii incepatori si avansati.

DUMINICA, 16 iunie:
10:00 – 14:00 – Competitie Battle of Universities

TAXA DE PARTICIPARE LA COMPETITIE
COPII: gratuit
ADULTI (feminin, masculin): 30 lei

PREMII

Premiile totale vor fi in valoare de 700 euro, pentru toate competitiile, fiind oferite exclusiv in produse specifice jocului de tenis de masa.

FORMULAR INSCRIERE