Stația de sănătate

Stația
Memo

Biletul de Sănătate primește o stație de bus permanentă, până la finalul anului 2020.


După succesul înregistrat de campania Bilet de Sănătate, inițiativă Sports Festival, ea va fi continuată pe tot parcursul anului 2020. Stația va fi adoptată de o serie de parteneri privați care vor susține costul biletelor emise gratuit cetățenilor, în schimbul a 20 de genuflexiuni.

Stația sportivă smart a funcționat din 23 septembrie până acum ca proiect pilot. În tot acest timp, s-au emis 14.500 de bilete de sănătate, mult peste așteptări și calcule inițiale.

STAȚIA DE SĂNĂTATE va fi adoptată în primele 2 săptămâni de compania AROBS care va asigura costul biletelor emise celor care vor face genuflexiuni.

27 de zile
18.324 de bilete emise
36.648 de minute de mișcare
293.184 de calorii arse
366.480 de genuflexiuni făcute
14.300 bilete susținute de Sports Festival (22 days)
3.824 bilete susținute de AROBS (5 days & counting)

 image

Mirel Alexa

Director Executiv SPORTS FESTIVAL

“Toate acțiunile noastre de când am lansat festivalul au aceeași misiune: de a-i inspira pe oameni să facă mișcare, să descopere ce sport li se potrivește și să lase acel sport să le transforme viața.

Proiectul Biletul de Sănătate este modalitatea noastră de a transmite oamenilor că sportul îți aduce multe beneficii imediate, dar și pe termen lung. Proiectul-pilot din Cluj-Napoca a avut mare succes și ne bucurăm că alături de autoritățile locale am găsit soluții de continuitate la nivel local.

De asemenea suntem bucuroși că am pornit foarte multe discuții de implementare și în alte orașe, astfel că anul viitor cel mai probabil vom avea o mini rețea de „stații de sănătate”.

 image

Emil Boc

Primar al Municipiului Cluj-Napoca

„Stația sportivă inteligentă de autobuz a fost extrem de bine primită la Cluj. Mii de persoane de toate vârstele au acceptat provocarea de a face 20 de genuflexiuni.

Ne dorim să dezvoltăm proiectul-pilot al celor de la Sports Festival în orașul nostru, Cluj-Napoca fiind renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă. Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! ”

 image

Voicu Oprean

Founder & CEO AROBS

“Este o inițiativă care completează în mod fericit inițiativele legate de sport și stil de viață sănătos pe care le susținem. Anul 2020 a fost foarte sărac în evenimente sportive, iar AROBS și-a îndreptat eforturile financiare înspre a sprijini instituțiile medicale din toate județele unde avem sedii și echipe.

Biletul de sănătate este un proiect care atrage clujenii să facă sport într-un mod distractiv, în mijlocul orașului. Nu e un semimaraton sau un triatlon, aproape oricine poate face 20 de genuflexiuni și să călătorească eco și gratuit prin Cluj-Napoca.
Ne vedem la Stația de Sănătate!”

parteneri