SIMONA 2020

Simona Halep revine la Sports Festival

Simona Halep joaca si in 2020 un demonstrativ de tenis la Sports Festival. Alaturi de ea in terenul de la BT arena vor intra tenismeni de top si prieteni. Evenimentul va avea loc in 12 iunie, iar organizatorii promit din nou un adevarat spectacol!
Bilete s-au pus in vanzare pe www.sportsfestival.com si www.entertix.ro, iar primele 2000 sunt disponibile la preturi early bird: 60 lei, 95 lei si 140 lei.

In 2019, meciul demonstrativ de tenis din Sports Festival a fost emotionant atat pentru Simona, cat si pentru public, presarat cu improvizatii si amuzament. Alaturi de Simona Halep au intrat in teren sportivi de calibru mondial Marius Copil, Fabio Fognini si Daniela Hantuchova, antrenorii Darren Cahill si Andrei Pavel, Stere Halep, tatal Simonei, Emil Boc, arbitri de linie dar si copiii de mingi.

M-am simtit extraordinar! Si pot sa spun ca n-am ras in toata cariera mea, cat am ras astazi pe teren. Este un nou inceput! declara Simona la finalul meciului din iunie 2019.

In cadrul evenimentului a fost dedicat un moment special pentru a aduce un omagiu familiei Simonei Halep, campionii din spatele campioanei, unul dintre cei mai mari sportivi ai Romanei.
Meciul a fost SOLD OUT. 9.000 de oameni au respirat si au ras la unison in BT Arena, urmarind un demonstrativ de exceptie cu multe momente amuzante care au reamintit oamenilor ca SPORT IS FUN.