Romania vs Galatasaray Legends - Sports Festival

Romania vs. Galatasaray

MATCH OF THE LEGENDS

2 iunie 2023
Cluj Arena

Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995-2023).

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci.


Meciul demonstrativ se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a Sports Festival 2023 - cel mai mare festival dedicat sportului din România.

Pentru că Sports Festival este un eveniment dedicat întregii familii care anul acesta se desfășoară chiar în preajma Zilei Copilului, am pregătit și un Family zone la tribuna 2 din Cluj Arena. Aici, se pot achiziționa între 2 și 5 bilete la cel mai bun preț cu condiția ca, în grup, să fie minim un copil (sub 18 ani). Ca acces general, copiii sub 7 ani pot intra la meci fără bilet, cu condiția să fie însoțiți de un adult și, în acest caz, nu vor avea loc dedicat.

Fondat în 1905, clubul de fotbal Galatasaray a scris istorie în 2000, când a câștigat Cupa și Super Cupa UEFA, fiind prima echipă turcă care a reușit această performanță. De altfel, în sezonul 1999-2000, Galatasaray a avut o echipă remarcabilă care a câștigat, pe lângă cupa UEFA, campionatul și cupa în Turcia, echipă pe care o regăsim astăzi sub numele Legendele Galatasaray.

Încasările Clubului Galatasaray din acest eveniment vor fi donate pentru eforturile de ajutorare a victimelor cutremurului din Turcia.

Alege-ți un loc în tribună și urmărește un demonstrativ legendar la Festival!

#HaiRomânia

Vezi cele mai frumoase momente din demonstrativul anul 2023!

Vezi cum a fost meciul de fotbal de anul trecut!