Winners Open 2020

7 iulie 2020

reading time: 2 min, 15 sec

Tenisul a revenit în forță cu Winners Open! După luni de pauză, am invitat 6 tinere talente pe terenul de zgură, la Winners Sports Club Cluj, într-un turneu amical, dar cu miză mare. 10.000 de dolari a fost premiul cel mare. În plus, câștigătoarea a avut șansa să joace într-un meci demostrativ de dublu alături de Marius Copil, cu echipa olimpică a României: Simona Halep și Horia Tecău.

Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru au spus DA provocării. Jucătoarele au dat tot ce au avut mai bun pe teren și am putut urmări meciuri pline de emoție, multe cu rezultate surprinzătoare. Jaqueline Cristian a făcut o figură frumoasă în meciul de calificare jucat cu Irina Begu și a câștigat în tie-break, după o revenire spectaculoasă. În semifinale le-am urmărit pe Irina Begu vs. Irina Bara și pe Jaqueline Cristian vs. Gabriela Ruse.

Gabriela Ruse este marea câștigătoare a turneului Winners Open. Ea a ieșit victorioasă în meciul decisiv jucat cu Irina Begu. Simona Halep i-a înmânat premiul cel mare, iar la finalul turneului am urmărit un adevărat spectacol cu Simona Halep & Horia Tecău și Gabriela Ruse & Marius Copil. Așa cum ne-au obișnuit, campionii noștri ne-au arătat că sportul înseamnă competiție, dar și distracție.

Simona Halep: E o plăcere să vin la Cluj și să intru din nou pe teren după o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea. Și anul trecut la Sports Festival am trăit un moment deosebit și o seară minunată cu toată emoția evenimentului, filmulețul cu părinții mei… Eu nu prea plâng pe teren, dar toate emoțiile au fost foarte profunde.

Horia Tecău: It felt great to be back on the tennis court with these guys, Simona Halep, Marius Copil, Gabriela Ruse! I really missed it and I’m grateful to the organisers for doing such a great job with this event! You made it possible and safe for everybody!

Marius Copil: Încă o acțiune frumoasă la Cluj marca Sports Festival. Mulțumesc pentru că ne-ați dat ocazia ca în această perioadă dificilă să ne amintim cât de frumos este să fii pe teren alături de oameni dragi, Gabriela Ruse, Simona Halep, Horia Tecău.

Gabriela Ruse: Eu nu am tratat Winners Open ca fiind un turneu amical. Am încercat să dau tot ce am avut mai bun în mine. Mă bucur enorm de mult că am avut ocazia să joc meciul demonstrativ cu mari nume ale tenisului.

Nu a fost un turneu cu spectatori, pentru a avea grijă de siguranța jucătorilor. Meciurile au fost însă transmise live, pe pagina de facebook Sports Festival și pe Digi Sport și pot fi revăzute aici.

Chiar dacă am păstrat distanța, sportul ne-a adus din nou împreună.

Mulțumim partenerilor: Banca Transilvania, Dedeman, Imsat, Signify, Superbet, Karcher, Teraplast, Eval Transilvania, Hotel Meridian, BRK, Verdino, Regina Maria, Narativo, Clinica Medispa, Aedificium, Flow, Crama La Salina și autorităților: Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Galerie foto | Winners Open