Update info bilete

8 mai 2020

reading time: 2 min, 15 sec

Sportul ne-a oferit experiențe memorabile pe care le-am trăit împreună, campioni și fani. Am investit emoții incredibile în câteva secunde care schimbau scorul sau într-un imn cântat cu patos pe un podium de premiere.

Sports Festival a fost creat ca o sărbătoare a sportului, un eveniment manifest pentru bucuria dată de jocul care ne aduce împreună, iar timp de 2 ani am scos sportul în stradă și i-am dat aromă de festival.

UPDATE BILETE

Celor care ne scrieți întrebări referitoare la bilete, vă propunem câteva facilități care să vă dea o perspectivă mai clară de viitor.

Până vom putea reveni cu informații noi, după consultările cu autoritățile, vă propunem să profitați de următoarele facilități, create pentru a va oferi câteva beneficii în plus celor care ați achiziționat bilete la meciurile demonstrative din cadrul Sports Festival.

⚽️ 𝐀𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐥𝐚 𝐦𝐞𝐜𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥? 𝐀𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧𝐭𝐞:

👉1. BETTER VIEW: biletul tău se transformă în voucher valabil oricând va avea loc meciul + primești upgrade automat la biletul tău la următoarea categorie de bilete.

Adică:
♦️Treci de la peluză la tribuna 2 (de la 45 lei la 85 lei)
♦️Treci de la tribuna 2 la tribuna 1 (de la 85 la 150 lei)
♦️ Treci de la tribuna 1 la tribuna 1 central (de la 150 lei la 200 lei)
♦️Treci de la tribuna 1 central la VIP (de la 200 lei la 500 lei)

👉2. I WANT MORE: biletul tău se transformă în voucher valabil oricând va avea loc meciul + primești discount de 30% la 1 bilet de acces la un meci demonstrativ din ediția 2022 a festivalului.
Adică rămâi unde ești + primești discount pentru 2022.

🎾 𝐀𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐥𝐚 𝐦𝐞𝐜𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐧𝐢𝐬? 𝐀𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧𝐭𝐞:

👉1. I WANT MORE: biletul tău se transformă în voucher valabil oricând va avea loc meciul + primești discount 50% la 1 bilet de acces la un meci demonstrativ din ediția 2022 a festivalului.
Adică rămâi unde ești + primești discount pentru 2022.

👉2. Pachet 2 în 1: biletul tău se transformă în voucher valabil oricând va avea loc meciul + primesti bilet gratuit ( o invitație în categorie similară) la meciul demonstrativ de fotbal (Retragerea lui Adi Mutu)
Adică rămâi unde ești + primești invitație la meciul demonstrativ de fotbal, într-o categorie similară cu biletul pe care îl ai deja.

NEXT:

Intră pe www.entertix.ro/rsportsfestival, introdu codul de bare de pe biletul tău, iar platforma te va ghida către cele 2 variante. Dacă ai mai mult de 5 coduri de bare, scrie un email pe contact@entertix.ro ca să meargă treaba mai repede.

Opțiunea de transformare a biletului într-unul din voucherele menționate mai sus va fi activă până în data de 20 mai.

Te încurajăm să îți ții vie pasiunea pentru sportul care te ridică de pe scaun!

𝑆𝑡𝑎𝑦 ℎ𝑜𝑝𝑒𝑓𝑢𝑙! 𝑆𝑡𝑎𝑦 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒! 𝐾𝑒𝑒𝑝 𝑃𝑙𝑎𝑦𝑖𝑛𝑔!