SURVIVOR CHALLENGE - Sports Festival

SURVIVOR CHALLENGE

25 mai 2023

reading time: 1 min, 3 sec

Ești FAN Survivor România și de sport?! Îți place să te menții în formă și apreciezi o provocare inedită?! Și noi! Iar anul acesta, la Sports Festival îți oferim the ultimate challenge - Survivor Challenge.

Probabil ai urmărit emisiunea PRO TV cu sufletul la gură și te-ai întrebat în sinea ta, sau cu voce tare: ”Oare cum aș face eu față unui traseu Survivor?”.

Hai să vezi!

În 1-4 iunie, la cel mai mare festival dedicat sportului din România. Noi vom pregăti un traseu ca cele văzute la televizor (fără aruncări în apă – wink) și te invităm să îți testezi forța, rezistența și îndemânarea, alături de prietenii tăi sau cu alți participanți. Cum faci asta? Foarte simplu. Accesul este liber, cu înscriere la fața locului.

Vom avea și surprize. Pe lângă provocarea pe care ți-o lansăm, o să ai șansa să vezi și vedetele emisiunii în întrecere cu sportivi, pe același traseu. Cine mai exact?! Surpriza e surpriză. Vino la festival sau urmărește pagina noastră de facebook pentru dezvăluiri.

Trăiește o experiență demnă de cele mai îndrăznețe aventuri din cadrul celebrei emisiuni! Cu siguranță îți va crește ”imunitatea”!

Secțiunea Survivor România din cadrul Sports Festival este powerd by PRO TV și realizată cu sprijinul Federației Române de Sporturi cu Obstacole.