SURVIVOR CHALLENGE se întoarce la Sports Festival! - Sports Festival

SURVIVOR CHALLENGE se întoarce la Sports Festival!

10 iunie 2024

reading time: 1 min 12 sec

Cu siguranță ai urmărit până acum măcar secvențe din emisiunea PRO TV și te-ai întrebat în sinea ta, sau cu voce tare: ”Oare cum aș face eu față unui traseu Survivor?”.

Așteptăm să te convingi singur de răspunsul la această întrebare, deoarece SURVIVOR CHALLENGE își face din nou apariția la cea de-a 5-a ediție Sports Festival.

În perioada 13-16 iunie, cel mai mare festival dedicat sportului îți pregătește un traseu ca cele văzute la televizor, unde te invităm să îți testezi forța, rezistența și îndemânarea, alături de prietenii tăi sau cu alți participanți. Cum faci asta? Foarte simplu. Accesul este liber, cu înscriere la fața locului. Vino în fiecare zi, în intervalul orar 11:00-18:00, la intrarea pe Aleea Stadionului dinspre Parcul Central. Atenție, joi începem programul festivalului abia începând cu ora 14:00.

Vom avea și surprize. Pe lângă provocarea pe care ți-o lansăm, o să ai șansa să vezi și vedetele emisiunii, precum Andrei Krișan, Ștefania sau Jorge, în întrecere cu sportivi, pe același traseu. Va fi prezent chiar și domnul Dan (Daniel Pavel), ca să te simți ca unul dintre concureții din emisiunea ta preferată.

Vino la festival sau urmărește paginile noastre de socializare pentru a vedea restul vedetelor prezente.

Trăiește o experiență demnă de cele mai îndrăznețe aventuri din cadrul celebrei emisiuni! Cu siguranță îți va crește ”imunitatea”!Secțiunea Survivor România din cadrul Sports Festival este powered by PRO TV și realizată cu sprijinul Federației Române de Sporturi cu Obstacole.