Jucătoare de top la WO - Sports Festival

Jucătoare de top la WO

2 iulie 2021

reading time: 1 min, 34 sec

4 românce pe tabloul principal Winners Open

4 românce se află pe lista jucătoarelor care intră în competiția de la Cluj: Patricia Maria Țig, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan și Irina Bara.

Înscrierile pentru competiția de simplu s-au încheiat, iar pe tabloul principal se află 11 jucătoare din top 100 WTA. Cea mai bine clasată jucătoare care va participa la turneu este franțuzoaica Alizé Cornet. Competiția va debuta în 1 august, iar premiile puse în joc se ridică la 235.238 de dolari.

Premergător tabloului principal al turneului, vor avea loc 2 zile de calificări pentru alte 24 de jucătoare. În total, 32 de jucătoare se vor întrece la proba de simplu și 16 echipe la dublu. Deocamdată, pe tabloul principal avem reprezentante din 9 țări. Meciurile se vor desfășura pe 3 terenuri oficiale, cu spectatori în tribune. Va fi construită o tribună cu capacitate de 1200 de persoane lângă terenul central, iar lângă terenurile secundare vor fi 300 de locuri.

Patrick Ciorcilă, directorul turneului Winners Open: Ne bucurăm să vedem o listă cu atât de multe nume mari ale tenisului mondial care vor veni la Cluj-Napoca, pentru prima dată în istorie. Avem multe jucătoare românce și ne așteptăm ca performanțele lor să fie la un nivel cât mai ridicat. Ne-am dorit mult să readucem competițiile mari de tenis în țară și să punem din nou România pe harta tenisului mondial. În plus, mă bucur enorm că vom avea fani în tribune. În curând vom pune în vânzare abonamentele și biletele, pentru ca fanii să aibă parte de o super experiență aici acasă, la Winners Sports Club, și să urmărească live un turneu WTA.

Primul turneu WTA din istoria orașului Cluj-Napoca și singurul la ora actuală din România, va avea loc la Winners Sports Club, în aer liber, pe zgură.

Stay tuned! Follow WO Facebook and Instagram pages.

See you on the tennis court!