5 DAYS Home workout

26 martie 2020

reading time: 1 min, 13 sec

Orice relație se testează în momente dificile, iar cea pe care o avem cu sportul nu face excepție. Aceste vremuri în care suntem nevoiți să ne auto-izolăm pentru a ne proteja sănătatea, a noastră și a celor din jur, sunt o bună ocazie de a dovedi cât de mult iubim mișcarea. We love sports, așa că ne antrenăm și acasă. Pentru a te ajuta, Sports Festival propune zilnic un set de exerciții ce pot fi făcute în sufragerie, fără aparatură specială.

Programul de antrenament este conceput cu ajutorul antrenorilor de la The Box care au adaptat exercițiile de la sală și au găsit modalități de a ne folosi de lucrurile din casă. Nu avem greutăți?! Nicio problemă! Putem pune într-un rucsac cărți sau, dacă tot am făcut stocul pentru câteva săptămâni, sticlele de ulei sau produsele din bucătărie. Suntem gata pentru o serie de deadlifts sau russian twists.

Trainerul ne arată cum trebuie executate corect exercițiile în cele 5 video-uri scurte care pot fi urmărite la noi, pe pagina de Facebook sau pe canalul de You Tube. Ele sunt gândite exact ca pentru un antrenament săptămânal la sală. În fiecare zi, se lucrează intensiv o altă grupă de mușchi. Între două episoade urmărite pe Netflix, putem să dăm play la unul dintre aceste video-uri și să ne menținem în formă. Nicio scuză, așadar!

Nu mai vorbim de beneficiile sportului pe care le știm deja cu toții: imunitate crescută, rezistență, un corp fit și stare de bine. Keep calm & do sports!