Distracție la scenă deschisă - Sports Festival

Distracție la scenă deschisă

25 mai 2023

reading time: 2 min, 46 sec

La Sports Festival mișcarea se îmbină cu distracția! Așa a fost încă de la prima ediție, iar an de an am reușit să ne distrăm din ce în ce mai bine. Care e secretul, vă întrebați? VOI, minunatul public iubitor de sport! Și ediția a 4-a aduce pe platoul dintre BT Arena și Cluj Arena, în inima festivalului, o scenă multifuncțională. Peste zi facem facem sport cu trainer, ne distrăm cu invitați speciali, seara, publicul va fi chemat la dans alături de artiștii invitați. De la vedete autohtone până la talente recunoscute peste ocean, avem de toate. Începem în forță, joi, 1 iunie, de la ora 21,00, când copiii și părinții lor, dar și toți ceilalți spectatori vor putea dansa și fredona cunoscutele piese ale celor de la DJ Project.

Sâmbăta este a copiilor la scena Sports Festival

Ziua de sâmbătă, 3 iunie, o dedicăm, în bună parte, copiilor, la scena Sports Festival. De la ora 17,00, va avea loc piesa de teatru Colțișor, dragonul educator, cu Magic Puppet. Este o poveste despre responsabilitate și grijă față de mediul înconjurător. Spectacolul va avea un caracter interactiv și îmbină creativ elemente de ventrilocie, experimente științifice și păpușerie, prin care spectatorii vor fi transpuși într-o lume magică și amuzantă. Tot sâmbătă, de la ora 18,00, bine cunoscuta și mult îndrăgita Gașca Zurli va veni să îi distreze pe cei mici, dar și pe cei mari, și să îi pună în mișcare pe ritmul lui A ram sam sam. Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Supereroul Mulțumesc, Bucătărașul Lulu, Vrăjimăturica și Truli vă dau întâlnire pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena unde se anunță o petrecere pe cinste, de la care nu vor lipsi dansurile și cântecelele specifice copilăriei.

Cele mai retro outfit-uri sportive se premiază la Retro Fantesia Party

Tot sâmbătă, de la ora 20,30, după ce punem copiii la culcare, ne îndreptăm atenția către părinți. Dacă tot se apropie UNTOLD, cel mai mare festival de muzică din România, care va avea loc la Cluj-Napoca între 3 și 6 august 2023, vă invităm să gustăm un pic din atmosfera specifică de festival cu un party inedit: Retro Fantesia Party, powered by UNTOLD Festival. Pregătiți-vă pentru muzică ”de pe vremuri”, dar asortați-vă și outfit-ul. Participanții sunt încurajați să vină îmbrăcați tematic, cu echipamentul sportului lor preferat, iar cele mai retro ținute vor fi recompensate cu premii surpriză.

De la America’s got talent, la Cluj

Duminică, 4 iunie, de la ora 19,30, David Todoran & The Six Martini Orchestra vor face warm up pentru un show senzațional cu acrobații marca Sports Festival. Pe scenă va urca Ana Maria Mărgean, finalistă a emisiunii America’s Got Talent – All World Superstars, cu păpușa cățelului Waldo, cu care a cucerit America. Ana Maria s-a apucat de ventrilocie în pandemie, apoi a câștigat sezonul 11 al concursului Românii au Talent, după care a participat și a ajuns în finala America’s Got Talent – All World Superstars, cu cățelul Waldo, o păpușă confecționată chiar de mama sa. După spectacolul susținut de adolescenta de 13 ani, vor urma acrobații, demonstrații de contorsionism, zumba și street dance, dar și un flash mob la care vor fi invitați să participe toți cei din fața scenei. La final, David Todoran & The Six Martini Orchestra vor reveni pe scenă și vor închide ultima seară a Sports Festival 2023.