Concert Gașca Zurli - Sports Festival

Concert Gașca Zurli

7 aprilie 2023

reading time: 3 min,

Gașca Zurli urcă pe scena Sports Festival, în 3 iunie 2023, la Cluj! Accesul este gratuit. 

Ediția a 4-a Sports Festival,  cel mai mare eveniment multi-sport din România,  aduce in fața părinților și copiilor un întreg univers colorat de sporturi, plus multe momente artistice la scenă, care să îi provoace pe cei mici și mari la țopăit.

Festivalul debutează chiar de Ziua Internațională a Copilului cu zeci de sporturi care vor putea fi încercate gratuit atât de cei mici, cât și de cei mari, competiții și demonstrații sportive, concerte și multă distracție.

”Sports Festival este o sărbătoare a sportului, iar de la copii putem învăța cel mai bine că ”sport is fun”.

Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Supereroul Mulțumesc, Bucătărașul Lulu, Vrăjimăturica și Truli vă dau întâlnire pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena unde se anunță o petrecere pe cinste, de la care nu vor lipsi dansurile și cântecelele specifice copilăriei. Ne vedem chiar la scena festivalului de lângă Cluj Arena.

Pe lângă concertele și clasele de la scenă, o să fie disponibil și circuitul de inițiere în sport. Aici copiii și părinții îți pot descoperi abilitățile sportive testând și învățând regulile de bază de la spoturi diverse precum: aikido, baschet, cross training, caiac, darts, escaladă, fitness, fotbal, yoga/pilates, gimnastică, handbal, kyokushin, mountain bike, rugby, roundnet, schi, scrimă, teqball, schi, tenis de câmp, tenis de masă și volei.

Pașaportul sportiv o să fie dovada că ai parcurs și învățat toate sporturile din circuit. Colecția de stickere din pașaport si medalia de la final, o să îți servească drept motivare pentru mai mult. Accesul pentru toate activitățile sportive din festival este gratuit.

Ce mai poți face în festival, între 1-4 iunie?

Poți participa la Sports Talks, zilnic între 1 și 4 iunie. Aici am pregătit o secțiune specială unde publicul poate sta la discuții cu sportivi de performanță. Deschidem noi cu primele întrebări despre: drumul spre succes, eșecul parte din poveste, lecțiile care nu s-au văzut, nevoia de mentori, perseverență. Dacă ești părinte de copil care cochetează cu sportul de performanță, pregătește-ți și tu lista ta de întrebări. 

Poți participa la Crosul SuperEroilor de duminică, 4 iunie. Startul se dă pe Cluj Arena, provocarea ar fi să alergăm împreună 5 sau 10 km. Cel mai important e că alergăm pentru o super cauză: Renovarea Maternității Stanca din Cluj. Taxele de participare merg înspre costurile de renovare, pe care le poți susține și cu extra buget alocat, în momentul în care faci înscrierea.

Aleargă pentru Cluj! Împreună #Facem Spitale Publice din Bani Privați!

Restul activităților, te lăsăm să le descoperi împreună cu ai tăi și să te bucuri de timp de calitate petrecut împreună!

Vezi cum a fost la Sports Festival în 2022