Bilete pentru meciul lui Adi Mutu - Sports Festival

Bilete pentru meciul lui Adi Mutu

30 martie 2022

reading time: 2 min, 20 sec

Adrian Mutu te așteptă la meciul lui de retragere!

Biletele se pun în vânzare în 5 aprilie pe entertix.ro.

 

Golgheterul all-time al României, alături de Gheorghe Hagi, și unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria Naționalei României, Adrian Mutu, se pregătește pentru meciul oficial de retragere. Evenimentul mult așteptat de fani va avea loc duminică, 12 iunie 2022, în cadrul celei de-a treia ediții a Sports Festival.

Ia-ți biletul tău acum!

Adrian Mutu: ”Un eveniment pe care îl așteptam demult și mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm. Va fi un meci cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, super-fotbaliști ai lumii alături de care am jucat! Ne vedem în 12 iunie, la Sports Festival!”

Meciul de gală dedicat lui Adrian Mutu a fost programat inițial în iunie 2020, însă a fost amânat din cauza pandemiei. Pe lângă acesta, în cadrul Sports Festival 2022 va avea loc și meciul de retragere a fostului tenismen Horia Tecău (vineri, 10 iunie 2022), iar alături de el va fi în teren și Simona Halep.

Bilete pentru cele două meciuri demonstrative din iunie vor fi puse în vânzare începând cu data de 5 aprilie 2022 pe sportsfestival.com și pe entertix.ro.

Persoanele care au bilete achiziționate în 2020 vor putea să își descarce ticketele în noul format cu noile coordonate ale meciurilor, din emailul primit de la entertix.ro.  Cei care au bilete fizice achiziționate din Cărturești sau Carrefour, pot să vină pentru schimbarea biletelor, la Resolution Point din cadrul festivalului.