Bandana Sports Festival

1 august 2020

reading time: 2 min, 20 sec

Astăzi vrem să îți prezentăm bandana Sports Festival. Dacă nu ai mai folosit până acum așa ceva, știm la ce te gândești: “It doesn’t look like much... O simplă bucată circulară de material, le ce mi-ar folosi?!”. Dar odată ce ai una, vei descoperi că este, poate, cel mai versatil produs tehnic pentru sport, activități outdoor, și nu numai: poate fi folosit și pe post de mască de protecție. Noi cu siguranță suntem îndrăgostiți de ea! Iar bandana Sports Festival, atât de colorată, este și un accesoriu super-cool.

La ce poate fi folosită bandana Sports Festival?

În perioada pandemiei, bandana poate fi o variantă foarte bună de protecție, în caz că ți-ai uitat masca acasă. Poți pune eșarfa în buzunar sau direct la gât, o tragi peste nas când intri în spații închise și ești all set. În plus, nu trebuie aruncată. O speli și o poți folosi din nou.

Inventate de cei la BUFF în 1992 și lansate pe piață ca produs tehnic multiuse pentru sporturi de iarnă și activități outdoor, eșarfele de gât de acest tip s-au diversificat, iar cei care le folosesc le găsesc zilnic noi întrebuințări. Iar lista continuă să fie completată. Nouă cu siguranță nu ne lipsește din dotare sau din bagajele de călătorie. Iată o mică listă a întrebuințărilor:

  • Protecție pentru vânt și praf. Pusă peste față te protejează când mergi pe bicicletă sau motocicletă.
  • Protecție de soare. Purtată pe cap, bandana este minunată la plajă, în drumeții sau orice activități întreprinse pe timp de vară și soare puternic.
  • Menține căldura. Purtată la gât, ca eșarfă, este minunată pe timp de iarnă, indiferent că mergi la o plimbare în oraș sau ești pe pârtie, la schi.
  • Manșetă. Îndoită de 2 ori, poți purta bandana Sports Festival la încheietura mâinii și să o folosești la tenis, fitness, alergare sau orice alt sport care vine cu efort și transpirație.
  • Protecție de cască. Minunată de purtat sub casca de bicicletă, motocicletă sau cea de schi.
  • Filtru de apă. Poți folosi bandana pe munte, în drumeții lungi, pentru a filtra apa înainte de fierbere.
  • Protecție pentru obiecte. Poți să ascunzi sau să protejezi un laptop, o tabletă sau alte echipamente pe care le pui în bagaj.
  • În cazurile nefericite de accidentări, poate fi folosită pentru a stopa sângerarea sau pentru a proteja o rană. În caz de entorse, poate fi folosită de urgență pe post de garou.
  • Semnalistică. Eșarfa e foarte bună pentru găsi pe cineva în mulțime sau în caz că te rătăcești.
  • Mască pentru ochi. Dacă te deranjează lumina, dar ai nevoie de un somn de amiază, poți să pui bandana pe ochi și să intri în lumea viselor.

Acestea sunt doar câteva întrebuințări ale unei bandane. Te lăsăm pe tine să le descoperi pe restul. Deși toate sunt minunate, we love ours. Costă doar 25 de lei și o poți cumpăra din shopul nostru online, aici.