News

Pregătiri pentru Transylvania Open

Pregătirile pentru Transylvania Open WTA250 au început! Oficialii WTA au făcut, alături de organizatori, mai multe vizite la BT Arena. Două terenuri de joc vor fi amenajate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Ele vor fi complet separate, o premieră în producția de evenimente din România. Capacitatea sălii este ofertantă, iar în funcție de reglementările legale care vor fi în vigoare în luna octombrie, va fi decis numărul de bilete care va fi pus în vânzare și condițiile de acces.

Biletul de Sănătate revine!

Biletul de Sănătate, proiectul-pilot inițiat de Sports Festival care a avut un succes peste așteptări, a revenit în Cluj-Napoca în 23 august.  Călătorii din oraș pot obține un bilet de autobuz gratuit, în schimbul a 20 de genuflexiuni. Automatul a fost reinstalat în stația Memorandumului Sud, iar cei care vor să facă mișcare sunt provocați să execute mișcările cât mai corect.

Experiența WO 2021

Acum o săptămână urmăream împreună finala Winners Open 2021, câștigată de Andrea Petkovic în fața lui Mayar Sherif. A fost prima finală de WTA găzduită de Cluj, punctul culminant al unei săptămâni cu amintiri pentru o viață. Un proiect în care ne-am avântat cu o ușoară doză de inconștiență (au spus unii), dar din care a rezultat un super-turneu.

Transylvania Open WTA250

După succesul turneului de tenis Winners Open, jucat pe zgură, oficialii Women’s Tennis Association acordă Clujului oportunitatea de a avea un nou turneu WTA. Transylvania Open WTA250 va avea loc în 25-31 octombrie 2021, iar meciurile se vor juca pe hard, în BT Arena. Astfel, Cluj-Napoca devine singurul oraș din Europa care deține 2 licențe WTA!

Jucătoare de top la WO

4 românce pe tabloul principal Winners Open: Patricia Maria Țig, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan și Irina Bara. Înscrierile pentru competiția de simplu s-au încheiat, iar pe listă se află 11 jucătoare din top 100 WTA. Cea mai bine clasată jucătoare care va participa la turneu este franțuzoaica Alizé Cornet.

Winners Open: turneu WTA

WINNERS OPEN devine în 2021 un turneu de tenis de talie mondială! Primul turneu WTA (Women's Tennis Association) din istoria orașului Cluj-Napoca și singurul la ora actuală din Romania va avea loc între 1 – 8 august 2021, la Winners Sports Club, în aer liber, pe zgură.