News

Horia Tecău InspiraTIFF

Invitat la InspiraTIFF, Horia Tecău ne-a inspirat și ne-a oferit o altă perspectivă asupra sportului: "ca să ajungi numărul 1 întâi trebuie să crezi, nu să vezi. Această încredere și acest vis de a crede că poți să devii cel mai bun se construiește de mic, se educă cu o gândire pozitivă, cu cuvinte puternice, cu atitudini, cu dragoste și încredere de la cei din jur.

Bandana Sports Festival

Astăzi vrem să vă prezentăm bandana Sports Festival. Dacă nu ați mai folosit până acum așa ceva, știm ce gândiți: “It doesn’t look like much... O simplă bucată circulară de material, le ce mi-ar folosi?!”. Dar odată ce ai una, vei descoperi că este, poate, cel mai versatil produs tehnic pentru sport.

Făgăraș Ridge W-E

4 guys, 6 days of trekking, 100 km. Follow Sports Festival journey on Făgăraș Ridge. Află tot despre pregătirea unei drumeții de mai multe zile pe munte.

Winners Open 2020

Tenisul a revenit în forță cu Winners Open! Gabriela Ruse este marea câștigătoare a turneului amical de la Cluj. Ea a jucat la final cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.

Maraton mondial

Echipa NN Running a organizat un maraton mondial, iar participanții au avut șansa să ajungă în aceeași echipă cu legendele acestui sport

Race your Champ 2021

Odată cu Sports Festival, și crosul Race your Champ se reprogramează pe iunie 2021. Toate înregistrările la competiția de alergare se raportează și vor fi valide în noua dată a evenimentului.