News - Sports Festival

News

Cea mai mare ediție Sports Festival

Sports Festival, ediția a patra! Wow! De cât de multă bucurie, culoare și energie am avut parte! Și cât de multă lume care s-a bucurat de sport: peste 150.000 de copii și adulți au descoperit un întreg univers al sportului.

Crosul Supereroilor

Hai să fii supererou pentru o zi! Anul acesta, la Sports Festival, ne aliniem la linia de Start, pe Cluj Arena, și alergăm pentru renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca.

SURVIVOR CHALLENGE

Ești FAN Survivor România și de sport?! Îți place să te menții în formă și apreciezi o provocare inedită?! Și noi! Iar anul acesta, la Sports Festival îți oferim the ultimate challenge - Survivor Challenge.

Doi grandmasters ai șahului, la Sports Festival

Doi maeștrii ai șahului vin anul acesta la Sports Festival. Ivan Sokolov și Viswanathan Anand sunt invitații speciali aduși la Cluj de Fundația Superbet și de Federația Română de Șah și vor pregăti o super-demonstrație de șah.

Distracție la scenă deschisă

DJ Project, Gașca Zurli, Ana Maria Mărgean și David Todoran & The Six Martini Orchestra vin să facă atmosferă pe scena Sports Festival. Sâmbătă, ne distrăm la Retro Fantesia Party powered by UNTOLD festival.

Class-uri la scena Sports Festival

În timpul zilei, scena Sports Festival va fi animată de pasionații de sport. Dacă ai chef să faci mișcare, vino și participă la clasele de la scenă. Ne ocupăm, printre altele, și de arsul de calorii și eliberare de endorfine.