News

Ready for Walking Month

Marius Copil, Ana Bogdan, Toma Coconea și Simone Tempestini formează echipa Sports Festival la Walking Month și fac pași pentru a ajuta. You have to walk before you run!

Horia Tecău InspiraTIFF

Invitat la InspiraTIFF, Horia Tecău ne-a inspirat și ne-a oferit o altă perspectivă asupra sportului: "ca să ajungi numărul 1 întâi trebuie să crezi, nu să vezi. Această încredere și acest vis de a crede că poți să devii cel mai bun se construiește de mic, se educă cu o gândire pozitivă, cu cuvinte puternice, cu atitudini, cu dragoste și încredere de la cei din jur.

Bandana Sports Festival

Astăzi vrem să vă prezentăm bandana Sports Festival. Dacă nu ați mai folosit până acum așa ceva, știm ce gândiți: “It doesn’t look like much... O simplă bucată circulară de material, le ce mi-ar folosi?!”. Dar odată ce ai una, vei descoperi că este, poate, cel mai versatil produs tehnic pentru sport.

Făgăraș Ridge W-E

4 guys, 6 days of trekking, 100 km. Follow Sports Festival journey on Făgăraș Ridge. Află tot despre pregătirea unei drumeții de mai multe zile pe munte.

Winners Open 2020

Tenisul a revenit în forță cu Winners Open! După luni de pauză, am invitat 6 tinere talente pe terenul de zgură, la Winners Sports Cluj, într-un turneu amical, dar cu miză mare. 10.000 de dolari a fost premiul cel mare.

Maraton mondial

Echipa NN Running a organizat un maraton mondial, iar participanții au avut șansa să ajungă în aceeași echipă cu legendele acestui sport