News

Jucătoare de top la WO

4 românce pe tabloul principal Winners Open: Patricia Maria Țig, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan și Irina Bara. Înscrierile pentru competiția de simplu s-au încheiat, iar pe listă se află 11 jucătoare din top 100 WTA. Cea mai bine clasată jucătoare care va participa la turneu este franțuzoaica Alizé Cornet.

Winners Open: turneu WTA

WINNERS OPEN devine în 2021 un turneu de tenis de talie mondială! Primul turneu WTA (Women's Tennis Association) din istoria orașului Cluj-Napoca și singurul la ora actuală din Romania va avea loc între 1 – 8 august 2021, la Winners Sports Club, în aer liber, pe zgură.

Women in sport

Sensibile, dar puternice în același timp, femeile din sport ne oferă povești care ne inspiră pe toți. Au reușit într-un domeniu care până nu demult era considerat a fi, ca multe altele, destinat bărbaților. Au luptat pentru vizibilitate și egalitate, iar astăzi ne uităm cu mândrie la campioanele noastre și la cele de peste hotare. Privind în urmă, Ziua Internațională a Femeii este o sărbătoare aparte mai ales pentru noi, cei pasionați de sport.

Sports Festival Postponed

Cea de-a treia ediție Sports Festival nu va avea loc la data clasică, în iunie 2021. Deși primele două ediții ale festivalului au avut loc în luna iunie și au strâns peste 150.000 de participanți, ediția programată pentru 2021 va fi organizată la o dată ce urmează să fie stabilită. Ne dorim să organizăm un festival în condiții de deplină siguranță și așteptăm directive clare date de autorități vizavi de organizarea marilor evenimente. În același timp, consultăm calendarele sportivilor și a marilor competiții internaționale. Totul, pentru a putea reveni cu o nouă ediție Sports Festival așa cum ne-am dorit-o și care să includă întâlnirea fanilor cu super campionii României, un nou super-demonstrativ de tenis Simona Halep & friends și meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile.

Workout calendar cu The Box

Ne-am propus să începem anul în forță și așa am și făcut! Alături de specialiștii de la The Box, am creat un calendar de antrenamente pentru întreaga lună ianuarie, cu zile de pauză active și alergare.

Biletul de Sănătate se extinde

Exercițiile tale îți pot aduce reduceri la biletele marilor festivaluri din România. Biletul de Sănătate, proiectul inițiat de Sports Festival care a avut un succes peste așteptări, se extinde și va fi adaptat pentru mall-uri, zone turistice și evenimente.