News

Echipa de 10 | Nadia Comăneci

Nadia Comăneci este simbolul perfecțiunii în sport și continuă să inspire și acum generații de tineri pasionați de gimnastică. Este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic.

Echipa de 10 | Simona Halep

Atunci când spunem Simona Halep, vorbim nu doar despre performanță în tenis. Ea a devenit un simbol și o speranță pentru sportul românesc.

Echipa de 10 | Ilie Năstase

Ilie Năstase este un nume care nu mai are nevoie de prezentare. A făcut istorie în tenisul mondial și este unul dintre marii sportivi ai lumii, nu doar ai României. Este primul jucător clasat pe locul I în clasamentul ATP, în 23 august 1973.

Stația de Sănătate

Biletul de Sănătate primește o stație de bus permanentă în Cluj, până la finalul anului 2020. Stația Memo devine „Stația de Sănătate”

Echipa de 10 | Gică Hagi

Dacă ar fi să formezi echipa perfectă a sportului românesc care ar fi ea? Noi ne-am gândit și am ales 10 nume mari care au făcut performanță în diverse sporturi. Ei sunt Echipa de 10!

Biletul de Sănătate

Buy your bus ticket with squats! Clujenii care vin în stația de bus Memo pot să își ia Biletul de sănătate: o călătorie gratuită cu autobuzul, în schimbul a 20 de genuflexiuni.