News - Sports Festival

News

SPORTS FESTIVAL 2023

Cea de-a patra ediție Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport din România, va avea loc în 1-4 iunie 2023, în Cluj-Napoca. Festivalul care aduce în fața publicului un întreg univers al sportului debutează chiar de Ziua Internațională a Copilului.

Biletul de Sănătate revine

Biletul de Sănătate, proiectul-pilot inițiat de Sports Festival care a avut un succes peste așteptări, a revenit în Cluj-Napoca în 20 septembrie.  Călătorii din oraș pot obține un bilet de autobuz gratuit, în schimbul a 20 de genuflexiuni. Automatul a fost reinstalat în stația Memorandumului Sud, iar cei care vor să facă mișcare sunt provocați să execute mișcările cât mai corect.

22 de sporturi încercate la Sport Festival 2022

De câte ori v-ați gândit să vă apucați de un sport nou, dar nu ați știut cum să porniți? Sports Festival și-a făcut un obiectiv din a oferi participanților posibilitatea de a se iniția gratuit în sporturi noi, ghidați de profesioniști, care, pe lângă știință, au și darul de a inspira și motiva.

SPORTS FESTIVAL 2022

Cea de-a treia ediție Sports Festival a însemnat mișcare și emoții unice trăite de peste 110.000 de participanți! Copii, tineri, părinți și bunici s-au bucurat de spectacolul sportului, la Cluj-Napoca.

Câștigătorii competiției de rugby de la Sports Festival

Ne-am dorit ca zona de competiție de la Sports Festival să includă rugby, nu doar pentru că România ocupă locul 17 în clasamentul World Rugby, ci și pentru că avem tradiție, Cluj-Napoca fiind centrul cu peste 70 de ani de performanță pe această linie.