CURSURI MTB

The North Quest propune pasionatilor de mountain biking, cursuri despre tehnica bicicletei de munte (mtb) pentru incepatori si avansati.

Incepatorii vor afla despre: pozitia corecta pe bicicleta in diferite situatii, indreptarea privirii in zonele tehnice, actionarea corecta a franelor in diferite situatii, schimbarea rapoartelor in sarcina, abordarea virajelor, trecerea peste obstacole, setup-ul de baza al bicicletei (presiune in anvelope, presiune in furca/shock, pozitia manetelor de frana, inaltimea seii, etc.).

Avansatii vor afla despre: pozitia corpului in viraje cu diferite raze (deschise, inchise, largi, scurte), trecerea peste obstacole, bunny-hop, manual (wheelie), indreptarea privirii in zonele tehnice, abordarea zonelor off-camber, setup-ul bicicletei in functie de teren.

 

Participarea la cursurile de mountain biking se face pe baza de inscriere la fata locului, nu se percepe nici o taxa de participare. Se poate inscrie oricine indiferent de varsta, minorii vor avea nevoie de consimtamantul tutorelui.

VINERI: 13.00 – 19.00

SAMBATA: 11.00-18.00

DUMINICA: 11.00-18.00

ECHIPAMENT RECOMANDAT: bicicleta tip mountain bike in stare buna de functionare si casca de protectie. 

 

LOCATIE: PARCUL CENTRAL CLUJ