MASTERCLASS PATRICK MOURATOGLOU - Sports Festival

Masterclass Patrick Mouratoglou

Vineri, 10 iunie, ora 16.30, BT arena

Cel mai în vogă coach de tenis al momentului, fondatorul Mouratoglou Tennis Academy, este prezent la Sports Festival, pentru un masterclass de mare clasă.

Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa?

Aflăm secretele Academiei Mouratoglou la Sports Festival!

THE COACH

Patrick Mouratoglou este coach și comentator sportiv.
A fost antrenorul Serenei Williams din iunie 2012 până în 2022, iar din primăvara anului acesta, Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep.

El a fondat Academia de tenis Mouratoglou în 1996 și de-a lungul timpului a antrenat jucatori precum Marcos Baghdatis (pe care l-a antrenat până în finala Australian Open 2006), Julia Vakulenko, Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezaï, Irena Pavlovic, Jérémy Chardy, Laura Robson, Yanina Wickmayer și Grigor Dimitrov.

Patrick Mouratoglou a antrenat-o pe Serena William timp de 10 ani. În acest interval tenismena a câștigat 3 titluri la Wimbledon, medalia olimpică, 3 titluri la US Open, două la French Open, trei titluri consecutive la WTA Finals, două titluri la Australian Open și a revenit în topul clasamentului WTA.

BILETE COMBO

Masterclass-ul se adresează în primul industriei sportive, pentru schimb de experiență și know-how, dar evenimentul poate fi accesat și de publicul larg, fiind disponibil un număr limitat de bilete.  Ai bilet la meciul de retragere al lui Horia Tecău? Primești discount de 50% la Masterclass-ul cu Patrick Mouratoglou. Încarcă numărul codului de bare de pe biletul de la meci în căsuța de voucher și automat valoarea biletului la Masterclass va scădea cu 50%.

Bilete aici

Află secretele tenisului de top la Sports Festival!

#MeetYourChampions