MASTERCLASS Andre Agassi si Steffi Graf - Sports Festival

Masterclass

Andre Agassi & Steffi Graf

Duminică, 16 iunie, ora 14, BT arena

Vino să afli motivațiile din spatele succesului la cel mai înalt nivel!
Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Steffi Graf dezvăluie secretele și motivațiile care au stat în spatele carierelor lor remarcabile, într-un Masterclass oferit exclusiv pentru publicul Sports Festival și facilitat de Andreea Esca.

STEFFI GRAF

Deși cariera ei în tenis a luat sfârșit în 1999, multe dintre recordurile doborâte de Steffi Graf stau încă în picioare, chiar și după zeci de ani, rîmâne una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile. Punctul forte al jucătoarei era forehand-ul, o explozie de forță care cutremura orice tip de teren. ”Domnișoara forehand” executa forehand-ul, cu o singură mână, o precizie mecanică, dar și o eleganță care te uimea. Backhand-ul era de asemenea o lovitură pe care Steffi o perfecționase, dar pe care o folosea doar în ocazii speciale, un fel de armă secretă.

ANDRE AGASSI

Câștigător a opt Grand Slam-uri și fost lider mondial timp de peste 50 de săptămâni consecutive, Andre Agassi, cunoscut și ca The Punisher, este și azi un nume răsunător în tenis. Este primul jucător din istorie care a câștigat un Career Golden Slam. Asta înseamnă că, de-a lungul întregii cariere sportive, a câștigat măcar o finală din fiecare turneu de Grand Slam.

Află secretele tenisului de top la Sports Festival!

#MeetYourChampions