Fenerbahce Beko, Partizan NIS, Mornar Bar si UBT joaca in septembrie la Cluj.

Turneu international de baschet | Eveniment marca SPORTS FESTIVAL

LEAGUE OF THE 4 este al treilea eveniment marca SPORTS FESTIVAL de anul acesta. Meciurile amicale vor avea loc în weekendul 14-15 septembrie și vor aduce la Cluj-Napoca, alături de U Banca Transilvania, 3 echipe puternice din baschetul european: Fenerbahce Beko, Partizan Belgrad NIS și Mornar Bar.

Sâmbătă, 14 septembrie:

Semifinala 1: Mornar Bar vs. Partizan Belgrad NIS

Semifinala 2: U Banca Transilvania vs. Fenerbahce

Duminică, 15 septembrie: Finala mică / Finala mare.

Biletele pentru turneul de baschet vor fi puse în vânzare vineri, 26 iulie, începând cu ora 12.00, pe www.sportsfestival.com  / www.entertix.ro. Costul unui bilet Early Bird pornește de la 20 de lei, iar abonații U-BT beneficiază permanent de prețurile Early Bird. Copiii până la 5 ani au acces gratuit, iar cei cu vârsta de peste 5 ani vor putea intra la meciurile de baschet cu bilete în valoare de 10 lei.

Fenerbahce a ajuns de 5 ori consecutiv în ultimii 5 ani în Final 4 al Euroligii. Partizan este fosta campioană a Euroligii și a câștigat de 21 de ori campionatul Serbiei. Superstaruri ca și Jan Vesely, Leo Westermann, Nikola Kalinic, dar și Novica Velickovic, și-au anunțat prezența la Cluj.

Actualul antrenor al U-BT, Dusko Vujosevic, este o legendă a clubului Partizan, fiind antrenor acolo 11 ani. De la venirea lui la Partizan în 2001, a câștigat cu echipa nouă campionate naționale consecutive (2002-2010), patru cupe (2002, 2008, 2009, 2010) și patru titluri consecutive în Liga Adriatică (2007-2010), fiind cel mai de succes antrenor din istoria clubului.

PARTENERI