Initiere - Sports Festival

inițiere în sport

Sport pentru copiii tăi. Sport pentru tine. Gratuit.

 

Descoperă la ce sport este talentat copilul tău. Află ce sport îi place lui și la ce club sportiv îl poți înscrie ca să-i susții mai departe dezvoltarea armonioasă. Înainte să țintim către visul unei cariere în sport pentru el, pornim cu pași mărunți spre disciplina pe care juniorul tău o primește prin intermediul practicării sportului.

Iar multitudinea de sporturi disponibile în secțiunea de inițiere din festival îți permite o primă interacțiune cu sporturi pe care încă poate nu le-ați încercat. Împreună. Descoperă și tu sporturi noi, află ce abilități sportive ai, dă-i juniorului șansa să te vadă drept exemplu.

Pașaportul Sports Festival

Ca lucrurile să fie și mai interesante, am conceput un pașaport sportiv, în care juniorul poată aduna medalii de trecere cu brio de fiecare sport pe care îl învață parcurgând circuitul propus de noi. La final, un pașaport cât mai plin înseamnă premii pentru ei.

curios cum?

De câte ori v-ați gândit să vă apucați de un sport nou, dar nu ați știut cum să porniți? Sports Festival și-a făcut un obiectiv din a oferi participanților posibilitatea de a se iniția gratuit în sporturi noi, ghidați de antrenori profesioniști, care, pe lângă știință, au și darul de a inspira și motiva. Iar dacă adaugi și atmosfera de sărbătoare care se crează în timpul festivalului, ajungi la o rețetă unică în România, care are potențialul de a schimba mentalități și de a contribui la o viață frumoasă și sănătoasă.