Festival - Sports Festival

about us

SPORTS FESTIVAL este cel mai mare eveniment multi sportiv din România.

SPORTS FESTIVAL e locul unde legende și mari glorii sportive stau lângă campionii de mâine și suporterii de azi. Locul în care cea mai importantă competiție o duci cu tine însuți. Aici te bucuri de joacă și sport.

Misiunea noastră: to make you

#KeepPlaying

În viziunea noastră, Sports Festival este un eveniment manifest, o chemare care te provoacă să îți regăsești bucuria de a face sport, de a te juca. Dincolo de orice premiu sau medalie, vei câștiga o comunitate, mai mult control pe mintea și corpul tău, vei întâlni campioni mondiali, vei aplauda performanțe, îți vei împinge limitele mai mult sau, pur și simplu, te vei juca.

Dacă apreciezi lucrurile simple, de bază, facem echipă bună : muncă, performanță și bucurie, joc echitabil, egalitate, sportivitate, disciplină, spirit de echipă, divertisment.

Timp de 4 zile vom crea un univers de oportunități, ducem sportul înapoi în stradă și îi dam aromă de festival. Va fi o experiență unică, cu un mix între sport, divertisment, educație, competiție și distracție. Pe scurt, alt tip de spectacol, alt tip de festival.

Questions

Este gratuit accesul în festival?

Da! Sports Festival este un altfel de festival, cu acces liber. Poți să te bucuri GRATUIT de programe de inițiere, demonstrații sportive, conferințe Sports Talks și concerte.

Singurul eveniment pentru care trebuie să plătești un bilet este meciul de gală România vs. Galatasaray Legends, însă prețurile sunt super accesibile.

Cum pot să cumpăr bilete pentru meciul de fotbal Romania vs Galatasaray Legends?

Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul >> entertix.ro, sau fizic din sediile Entertix din toată țara, rețeaua supermarketurilor Carrefour și librăriile Cărturești. Consultă aici programul magazinelor partenere Entertix. (https://www.entertix.ro/magazine-partenere.html)

Copiii au nevoie de bilet?

Pe Cluj Arena, la tribuna 2, va fi amenajată Family Zone, un spațiu dedicat familiilor cu copii care vin la meci.

Copiii sub 7 ani, vor putea avea acces la meci fără bilet, cu condiția să fie însoțiți de un adult și nu vor avea loc dedicat.

În Family zone se pot achiziționa minim 2 bilete și maxim 5 și este obligatoriu să fie măcar un copil cu vârsta sub 18 ani în grup. Prețurile biletelor in zona destinată familiilor vor fi foarte accesibile și vor fi de asemenea două praguri: 25 lei în etapa Early Bird, iar prețul întreg va fi 35 de lei.

Am nevoie de buletin în festival?

E recomandabil ca tot timpul să ai cu ține un act de identitate, însă participarea ta la festival nu e condiționată de informațiile de pe buletin.

Dani Oțil și Codin Maticiuc chiar aleargă la Cros?

Da! Dani Oțil și Codin chiar aleargă la Cros. O să-i întâlnești la start și probabil o să-i depășești pe traseul de alergare 🙂

Oricum, important e că participați la Crosul Supereroilor și împreună #facem frumos: renovăm Maternitatea Stanca din Cluj!

Pot să returnez biletul la meci?

Biletele pot fi returnate dacă la cumpărarea lor de pe Entertix, ai achizitionat și serviciul Caretix (serviciul lor de asigurare care oferă posibilitatea de a face retur la bilete). Prin serviciul Caretix îți rezervi dreptul de a cere returnarea contravalorii biletelor, cu condiția ca cererea ta să fie trimisă către Entertix cu cel putin 10 zile înainte de data de desfașurare a evenimentului.

Dacă nu ai optat pentru serviciul Caretix, returnarea biletelor se poate face doar în cazuri excepționale, precum anularea evenimentului.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la meci?

Da! Persoanele cu dizabilități și persoana care îi însoțește beneficiază de acces gratuit la meciurile demonstrative Sports Festival, în limita locurilor disponibile. Pentru asta, este nevoie să trimită în prealabil o cerere scrisă pe adresa contact@sportsfestival.com în care să specifice datele personale de contact  și ale însoțitorului și la care să atașeze documentul care atestă situația medicală. Prietenii noștri de la Entertix îi vor contacta și le vor oferi toate detalii.

Pot sa vin cu animalul de companie în festival?

Da! Sports Festival este pet friendly și te încurajează să te antrenezi alături de patrupedul tău în zonele de inițiere, competiții, demonstrații și food & fun. Nu este permis accesul cu animale de companie la meciul de fotbal de pe Cluj Arena.

De unde și când pot ridica kit-ul de alergare?

Kit-ul de alergare se va ridica dintr-o zonă dedicată, amenajată în cadrul festivalului cu câteva zile înainte de competiție. Dacă te-ai înscris deja la alergare stay tuned. Vei primi toate informațiile necesare, în timp util, pe mailul de pe care ai făcut înscrierea.

Cum pot să încerc sporturi?

Urmează pașii de pe pagina Inițiere în sport.

Ce sporturi pot testa gratuit?

Toate sporturile regăsite în zona de inițiere pot fi testate gratuit.

Dacă am pierdut sau găsit ceva în festival, cum procedez?

Be a team player! Încurajăm pe toți cei care găsesc un obiect pierdut să îl predea la zona Lost & Found, care va fi semnalizată și marcată pe harta festivalului. Obiectele se preiau și se predau posesorilor în baza unui proces de predare-primire și a unui act de identitate.

Ce vârstă minimă trebuie să aibă copiii pentru a încerca un sport?

Dacă poți să mergi, ești gata și pentru sport. Îi așteptăm atât pe cei mari, cât și pe cei mai mici dintre voi să își descopere pasiunea pentru mișcare. Unele sporturi s-ar putea însă să fie prea complexe pentru copii mai mici de 7 ani. Copiii au nevoie de acordul unui părinte înainte să intre pe teren, așa că, haideți împreună la mișcare. Voluntarii noștri vor fi pregătiți să îți ofere pe loc toate informațiile de care ai nevoie. Trebuie doar să întrebi. We help, you play!

Ce echipament trebuie să am ca să pot încerca sporturi?

Sportul poate fi făcut în orice outfit. Te încurajăm însă să vii pregătit cu un echipament sportiv potrivit sporturilor pe care dorești să le practici în cadrul festivalului. Nu uita să pui în rucsac costumul și casca de bazin dacă vrei să încerci înotul. 😉

Ce fac în caz că am o urgență medicală?

Avem punct de prim ajutor!

O să fie vizibil semnalizat și ușor de accesat. Incercă să ajungi acolo sau roagă pe cineva să cheme echipa medicală. Vor fi afișate în toate zonele festivalului numerele de telefon pentru servicii de urgență, astfel încât să poți solicita ajutor rapid și telefonic.

Există zonă de food in festival?

Da, o să găsești amenajat un park dedicat doar pentru vendori de mâncare, în zona fostului Ștrand municipal, lângă Hotelul Radisson.

Agassi si Steffi Graf vin la

Sports Festival 2024

Bilete aici