about us

SPORTS FESTIVAL este cel mai mare eveniment multi sportiv din România.

SPORTS FESTIVAL e locul unde legende și mari glorii sportive stau lângă campionii de mâine și suporterii de azi. Locul în care cea mai importantă competiție o duci cu tine însuți. Aici te bucuri de joacă și sport.

Misiunea noastră: to make you

#KeepPlaying

În viziunea noastră, Sports Festival este un eveniment manifest, o chemare care te provoacă să îți regăsești bucuria de a face sport, de a te juca. Dincolo de orice premiu sau medalie, vei câștiga o comunitate, mai mult control pe mintea și corpul tău, vei întâlni campioni mondiali, vei aplauda performanțe, îți vei împinge limitele mai mult sau, pur și simplu, te vei juca.

If you value the basics, we’re in the same team: muncă, performanță și bucurie, joc echitabil, egalitate, sportivitate, disciplină, spirit de echipă, divertisment.

Timp de 4 zile vom crea un univers de oportunități, ducem sportul înapoi în stradă și îi dam aromă de festival. Va fi o experiență unică, cu un mix între sport, divertisment, educație, competiție și distracție. Pe scurt, alt tip de spectacol, alt tip de festival.

Regulament

Questions

Este gratuit accesul în festival?

Da! Sports Festival este un altfel de festival, cu acces liber. Poți să te bucuri GRATUIT de programe de inițiere, demonstrații sportive, conferințe Sports Talks și concerte. Singurele evenimente pentru care trebuie să plătești un bilet sunt: meciurile indoor Simona and Friends și Retragerea lui Adi Mutu | Team România vs. World Stars.

Unele competiții sportive necesită plata kitului de participare. Verifică perioada de înregistrare la fiecare competiție în parte, în timpul festivalului tablourile de jos vor fi deja formate și locurile ocupate.

Cursa de alergare Race Your Champ, Kids Run este gratuită 😊 . Bring your kid to the festival!

Cum pot să cumpăr bilete pentru meciurile Simonei Halep și a lui Adrian Mutu?

Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul sports festival.com ->> entertix.ro, sau fizic din sediile Entertix din toată țara, rețeaua supermarketurilor Carrefour și librăriile Cărturești. Consultă aici programul magazinelor partenere Entertix. (https://www.entertix.ro/magazine-partenere.html)

Ce tipuri de bilete există?

Există mai multe categorii de bilete la fiecare eveniment, după cum urmează:

Simona Halep & Friends>  

Categoria III Regular – 80,00 lei

Categoria II Regular – 120,00 lei

Categoria I Regular – 175,00 lei

 

Meciul de retragere a lui Adrian Mutu>

Peluză – 45 lei

Tribuna 2 – 85 lei

Tribuna 1 – 150 lei

Vip – 200 lei

Copiii au nevoie de bilet?

Copiii până la vârsta de 5 ani nu au nevoie de bilet, dacă sunt ținuți în brațe de părinți.

Pot să fac upgrade la bilet?

Se poate. Trebuie să iei legătura cu firma de ticketing, entertix.ro

Am nevoie de buletin în festival?

E recomandabil ca tot timpul să ai cu ține un act de identitate, însă participarea ta la festival nu e condiționată de informațiile de pe buletin.

Pot să returnez biletul?

Biletele pot fi returnate dacă la cumpărarea lor de pe Entertix, ai achizitionat și serviciul Caretix (serviciul lor de asigurare care oferă posibilitatea de a face retur la bilete). Prin serviciul Caretix îți rezervi dreptul de a cere returnarea contravalorii biletelor, cu condiția ca cererea ta să fie trimisă către Entertix cu cel putin 10 zile înainte de data de desfașurare a evenimentului.

Dacă nu ai optat pentru serviciul Caretix, returnarea biletelor se poate face doar în cazuri excepționale, precum anularea evenimentului.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit?

Da! Persoanele cu dizabilități și persoana care îi însoțește beneficiază de acces gratuit la meciurile demonstrative Sports Festival, în limita locurilor disponibile. Pentru asta, este nevoie să trimită în prealabil o cerere scrisă pe adresa contact@sportsfestival.com în care să specifice datele personale de contact  și ale însoțitorului și la care să atașeze documentul care atestă situația medicală. Prietenii noștri de la Entertix îi vor contacta și le vor oferi toate detalii.

Pot sa vin cu animalul de companie în festival?

Da! Sports Festival este pet friendly și te încurajează să te antrenezi alături de patrupedul tău în zonele de inițiere, competiții, demonstrații și food & fun. Nu este permis accesul cu animale de companie la meciurile demonstrative organizate în BT Arena și Cluj Arena.

De unde și când pot ridica kit-ul de alergare?

Kit-ul de alergare se va ridica dintr-o zonă dedicată, amenajată în cadrul festivalului cu câteva zile înainte de competiție. Dacă te-ai înscris deja la alergare stay tuned. Vei primi toate informațiile necesare, în timp util, pe mailul de pe care ai făcut înscrierea.

Cum pot să încerc sporturi?

Urmează pașii de pe pagina Inițiere în sport. (link)

Ce sporturi pot testa gratuit?

Toate sporturile regăsite în zona de inițiere pot fi testate gratuit.

Dacă am pierdut sau găsit ceva în festival, cum procedez?

Be a team player! Încurajăm pe toți cei care găsesc un obiect pierdut să îl predea la zona Lost & Found, care va fi semnalizată și marcată pe harta festivalului. Obiectele se preiau și se predau posesorilor în baza unui proces de predare-primire și a unui act de identitate.

Ce vârstă minimă trebuie să aibă copiii pentru a încerca un sport?

Dacă poți să mergi, ești gata și pentru sport. Îi așteptăm atât pe cei mari, cât și pe cei mai mici dintre voi să își descopere pasiunea pentru mișcare. Unele sporturi s-ar putea însă să fie prea complexe pentru copii mai mici de 7 ani. Copiii au nevoie de acordul unui părinte înainte să intre pe teren, așa că, haideți împreună la mișcare. Voluntarii noștri vor fi pregătiți să îți ofere pe loc toate informațiile de care ai nevoie. Trebuie doar să întrebi. We help, you play!

Ce echipament trebuie să am ca să pot încerca sporturi?

Sportul poate fi făcut în orice outfit. Te încurajăm însă să vii pregătit cu un echipament sportiv potrivit sporturilor pe care dorești să le practici în cadrul festivalului. Nu uita să pui în rucsac costumul și casca de bazin dacă vrei să încerci înotul. 😉

Dacă am o alergie alimentară, cum procedez în zona de food?

Vendorii noștri vor avea expuse detalii legate de mâncarea servită și alergeni.

Ce fac în caz că am o urgență medicală?

Pe harta festivalului găsești marcate locurile unde avem punctele de prim ajutor. Incercă să ajungi acolo sau roagă pe cineva să cheme echipa medicală. Vor fi afișate în toate zonele festivlaului numerele de telefon pentru servicii de urgență, astfel încât să poți solicita ajutor rapid și telefonic.

parteneri

Sports Festival

este reprogramat în 2022

Vezi detalii