Competiții - Sports Festival

competiții

Simți că ești în cea mai bună formă a ta de până acum?

 

E clar. Te-a prins o pasiune care îți impune auto-disciplină, un plan de antrenament cu obiective, cu dureri fizice, cu mici victorii zilnice. Bravoo, ne-ai câștigat și suntem cei mai mari susținători ai tăi!

Știm sigur că sportul care te-a ajutat este cel care a adus și oameni noi în viața ta. Unii chiar ți-au devenit prieteni, alții îți sunt concurenți și inspirație.

Oricum, bun venit în comunitate! Indiferent că ești super performerul din echipă sau te afli la început de drum, hai să dăm forță sportului care a intrat în viața ta și te-a schimbat. Vino la Sports Festival, alege competiția care ți se potrivește și bucură-te de universul plin de energie din care faci parte!

Beach Volley Super OPEN

Vino împreună cu partenera / partenerul tău de volei pentru a-ți demonstra potențialul în luptă și urcă pe podiumul Sports Festival!

Competiția de se va desfășura la cele două terenuri de volei pe nisip amenajate în Parcul Iuliu Hațieganu (Babeș), în perioada 15-16 iunie.

Dăm start înscrierilor la competiția de Beach Volley pentru 24 de echipe la categoria Amatori Masculin și 16 echipe la categoria Amatori Feminin.

Modalitatea de joc va fi tablou cu dublă eliminare.

Taxa de înscriere este de 200 RON/echipă.

Club partener: VO Sports

 

Rugby

Vino la Trofeul Sports Festival Cluj-Napoca la mini-rugby!

Competiția se desfășoară în 15-16 iunie, pe terenul de rugby din Parcul Iuliu Hațieganu (Babeș).

Sâmbătă, 15 iunie - mini-rugby echipele U6, U8, U10, U12.

Duminică, 16 iunie - juniori U14.

ÎNSCRIERILE SUNT DESCHISE PÂNĂ ÎN 7 IUNIE.

Participarea se confirmă la 0741230291, Alin Miclăuș.

Mai Multe