Crosul SuperEroilor - Sports Festival Alearga pentru Cluj!

CROSUL SUPEREROILOR

CLUJ ARENA, 4 IUNIE 2023

open

5 km

Premii
(masculin și feminin):
Loc 1: 700 lei
Loc 2: 500 lei
Loc 3: 300 lei

open

10 km

Premii
(masculin și feminin):
Loc 1: 1000 lei
Loc 2: 700 lei
Loc 3: 500 lei

pro

10 km

Premii
(masculin și feminin):
Loc 1: 1200 lei
Loc 2: 900 lei
Loc 3: 700 lei

record de timp

10 km

Stabilirea unui nou record de timp 
Premiu: 500 lei

SUPER EROII ALEARGĂ PENTRU CLUJ

Supereroii se aliniază din nou la start, în 4 iunie, și aleargă pentru renovarea maternității Stanca, din Cluj-Napoca 

Crosul Supereroilor revine la Sports Festival cu o nouă cauză umanitară: renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca. Clujenii pasionați de sport au șansa să devină eroi pentru o zi prin participarea la competiția de alergare organizată duminică, 4 iunie, în cadrul Sports Festival. Jumătate din taxa de înscriere va merge către această nouă misiune locală a programului Spitale Publice din Bani Privați. Lucrările de renovare vor fi demarate în luna mai, cu Maternitatea.

Până în 29 mai, alergătorii începători pot beneficia gratuit de antrenamente coordonate de Club Sportiv Atletic Cluj. Antrenamentele vor avea loc în fiecare marți și joi a săptămânii, de la ora 18.00, și sâmbătă, de la ora 10.00, pe Cluj Arena.

Locul tău e pe traseul de alergare chiar dacă ești atletul grupului sau acum pui pentru prima dată pantofii de sport în picioare. Și o faci pentru toate lucrurile bune pe care le aduce sportul în viața ta, dar și pentru că devii SUPEREROU. Participarea ta la cros e modalitatea simplă prin care poți ajuta, poți dona bani și energie bună în comunitate.

Jumătate din taxa ta de participare merge către kitul de alergător pe care îl primești, iar restul se îndreaptă către Spitale Publice din Bani Privați. Dacă vrei să donezi mai mult, poți să aloci o sumă mai mare, transmisă online sau la fața locului. 

Scopul proiectului “Spitale publice din bani privați” este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Codin Maticiuc a început în 2016 să sprijine punctual diferite cauze medicale, ducând astfel mai departe moștenirea lăsată de părinții săi, fondatorii Fundației Metropolis. 

FundațiaMetropolis.ro

vezi cum a fost Crosul din 2023

vezi cum a fost Crosul din 2022